Debuut B.V.

Debuut B.V., Tom Harsma, Facilitair manager

"CLD Energie Management maakte inzichtelijk wat de besparingen waren op energiegebied. Na realisatie van deze eenmalige besparingen zijn we verder met CLD in zee gegaan, omdat bleek dat ook op de lange termijn kosten bespaard konden worden."

Tom Harsma

Debuut is een onderneming die zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Het is een dynamisch bedrijf dat niet stilstaat en graag nieuwe horeca-uitdagingen aangaat. Momenteel heeft Debuut al 17 horecaformules in beheer, waaronder Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier.

Energie is één van de vaste lasten die we graag weer snel vergeten. Het is een maandelijkse afschrijving waar je geen grip op lijkt te hebben en dan komen er ook nog een hoop jaarlijkse bijkomende kosten bovenop. Veel bedrijven steken hier geen energie in: het vergt te veel uitzoekwerk en tijd om de benodigde expertise binnen te halen en de verschillende stukken te beoordelen. Gelukkig weten de experts van CLD ons hierbij te ontzorgen.

In het verleden regelden wij zelf onze energiezaken. Er werd toen voornamelijk gekeken naar de energie-inkoop en energiecontracten werden voor langere periodes vastgelegd. Helaas liep de communicatie met de leverancier altijd stroef, waardoor we uiteindelijk naar andere partijen zijn gaan kijken.

CLD Energie Management maakte vrijblijvend inzichtelijk wat de besparingen konden zijn op energiegebied. Na de realisatie van deze eenmalige besparingen zijn we verder met CLD in zee gegaan, omdat bleek dat ook op de lange termijn kosten bespaard konden worden. Op dit moment zijn we al 13 jaar een tevreden klant van CLD en kunnen we de expertise van CLD nog zeer regelmatig inschakelen.

CLD monitort bij alle locaties de verbruiken. Hierdoor zijn onregelmatigheden snel boven water en kunnen maatregelen genomen worden. Dit met een kostenbesparing tot gevolg. Door alle locaties collectief bij één energieleverancier onder te brengen, kunnen we via CLD ook verschillende inkoopvoordelen realiseren. Ook hiermee besparen we ieder jaar geld.

Omdat CLD goed te bereiken is, snel reageert en altijd bereid is om ons te helpen waar nodig, vinden we CLD een prettige samenwerkingspartner. Wij van Debuut raden het daarom ook iedereen aan om de expertise van CLD in te schakelen, al is het maar om flink te besparen op energiekosten.Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

bel ons direct 010 300 78 88