Samen Woonzorggroep

Samen Woonzorggroep, Aris Stuurman, Functionaris Bouw en Techniek

Via ACTIZ (= Branche-organisatie voor Zorgondernemers) zijn wij bij CLD terechtgekomen. CLD regelt voor ons de factuurcontrole (vanaf 2007) en onze inkoop van elektriciteit en gas (vanaf 2011). Door de fusie van meerdere Stichtingen hadden wij namelijk te maken met verschillende energiebedrijven en een lastige factuurcontrole. Via een aanbesteding hebben we CLD de opdracht gegeven om een bronbestand aan te maken en de energie-inkoop voor onze Woonzorggroep te regelen. De aanloopproblemen met de gecontracteerde energieleverancier waren aanzienlijk.

"CLD is goed op de hoogte van de energiemarkt en kent 'de kneepjes van het vak', waardoor wij minder energiekosten betalen dan voorheen."

Aris Stuurman

Dankzij CLD loopt het nu vlot en dat levert een aardige tijdwinst op bij de controle en verwerking van de facturen. Tevens is er een inkoopvoordeel behaald ten opzichte van onze vorige energieleveranciers, waarvan het contract door CLD is opgezegd. We hebben een goed contact met de CLD-medewerkers. Bovendien is het prettig dat er vlot gereageerd wordt op onze vragen. Verder zijn we tevreden over de nazorg en de aanpak van nieuwe ontwikkelingen. CLD is goed op de hoogte van de energiemarkt en kent “de kneepjes van het vak”, waardoor wij minder energiekosten betalen dan voorheen.Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

bel ons direct 010 300 78 88