Slagerij B. Tol en Zn.

Slagerij B. Tol en Zn., Jan-Willem Tol, Eigenaar

Wij vinden het eigenlijk van de zotte dat we CLD als energie-adviseur nodig hebben. Echter hebben zij aan ons bewezen de juiste partner voor dit werk te zijn.

Jan-Willem Tol

In 2009 besloten wij om de energiefacturen te laten controleren door CLD. De aanleiding hiervoor waren de naar onze mening veel te hoge afrekeningen van de toenmalig energieleverancier. Ons gevoel bleek juist te zijn!

Doordat wij meerdere energieaansluitingen op één WOZ-object hadden, waren er belastingvoordelen te realiseren. Dit is toentertijd direct door CLD met terugwerkende kracht van 5 jaar in gang gezet en voor dat we het wisten kwamen de eerste correctiefacturen binnen. Nog steeds profiteren wij ieder jaar van deze optimalisatie, waardoor we inmiddels zo’n € 25.000,- aan energiebelasting hebben uitgespaard.

Tevens verzorgt CLD vanaf september 2012 naar volle tevredenheid de inkoop van energie. Wij vinden het erg prettig dat CLD binnen de inkoopopdracht, ook voor allerlei andere energiegerelateerde zaken ons vaste aanspreekpunt is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook terecht voor vragen omtrent verduurzaming.

Wij vinden het eigenlijk van de zotte dat we CLD als energieadviseur nodig hebben, echter hebben zij aan ons bewezen de juiste partner voor dit werk te zijn!Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

bel ons direct 010 300 78 88